Treceți la cuprins | Treceți la meniul principal | Treceți la căutare

Concept IL5000 IPL epilator Perfect Skin Pro

Acest produs nu este momentan accesibil.

După intrarea pe stoc, veți fi informați pe e-mailul specificat.

1 599,00 Lei cu TVA inclus

1 343,7 Lei fără TVA

Adaugă în coş

Cod produs: 105691

Descriere produs

 • Epilare sigură și de lungă durată din confortul casei dvs
 • Îndepărtează părul de pe pielea picioarelor, mâinilor, axilelor, corpului, spatelui, zonei bikinilor și feței
 • Tehnologia luminii pulsate intense
 • Poate fi folosit cu sau fără cablu
 • 5 nivele, 2 moduri - precizie, gliss
 • 2 atașamente magnetice: bikini + față
 • Aria de aplicare: 3,3 cm² + extensii 1,4 cm² și 2 cm²
 • Senzor pentru protecția ochilor
 • Indicator de pregătire
 • Filtru UV integrat
 • Aplicație mobilă Concept IPL

Prezentare IPL epilator Concept IL5000 Perfect Skin Pro

Epilatorul IPL Concept IL5000 Perfect Skin Pro va avea grijă de pielea dvs netedă pe termen lung. Este echipat cu o bază de dezinfecție UV, 2 atașamente magnetice pentru față și bikini și un senzor de siguranță pentru protejarea ochilor. Are o durată de viață de 500.000 de impulsuri și oferă 5 nivele de intensitate, 2 moduri și posibilitatea de utilizare fără fir.

Prezentare IPL epilator Concept IL5000 Perfect Skin Pro

Epilare nedureroasă cu efect pe termen lung

Vă doriți o piele netedă, fără păr? Cu epilatorul IPL Concept IL5000 Perfect Skin Pro, puteți realiza acest lucru în confortul propriei case. Utilizează tehnologia Intense Pulsed Light (IPL), care a fost supusă mai mult de 15 ani de teste clinice în întreaga lume. Această tehnologie dovedită științific oferă rezultate rapide și de durată. În timpul epilării, sclipiri de lumină pulsată intensă ajung sub suprafața pielii, unde acționează asupra pigmentului întunecat al părului. Acest efect termic distruge eficient și nedureros firele de păr de la rădăcini și previne recreșterea lor. Cu o utilizare regulată și corectă, veți obține o piele netedă timp de până la câteva luni.

Epilare nedureroasă cu efect pe termen lung

500.000 de flash-uri care vă vor dura toată viața

Marele avantaj al acestui model este amplasarea lămpii în atașamente individuale. Durata de viață a fiecărei lămpi ajunge la 500.000 de impulsuri de lumină, adică aveți in total 1,5 milioane de flash-uri (atașament pentru epilare, acnee și întinerire). Veți folosi, fără îndoială, cele mai multe flash-uri în timpul epilării. Dacă respectați intervalele de tratament recomandate și epileți în mod regulat cele mai comune zone (picioare, axile și zona bikinilor), impulsurile de lumină vă vor dura toată viața. Acestea sunt calcule medii ale blitz-urilor folosite pe baza rezultatelor unui grup de testare de femei (mărimea M, înălțime aprox. 165 cm, greutate aprox. 60 kg). Dacă este necesar, fiecare atașament individual poate fi înlocuit fără a fi nevoie să investească într-un dispozitiv nou.

Numărul mediu de flash-uri per parte a corpului:

• gambe = 
60-90 flash-uri
• coapsă = 120-140 flash-uri
• axila = 5-7 flash-uri
• bikini = 16-20 flash-uri

500.000 de flash-uri care vă vor dura toată viața

Baza de dezinfecție UV asigură curățenia igienică a aparatului

Epilatorul este echipat cu o bază dezinfectantă, datorită căreia veți avea suprafața de aplicare a dispozitivului curată din punct de vedere igienic și gata de utilizare ulterioară în câteva minute. Utilizează tehnologia cu radiații ultraviolete, care elimină în mod fiabil până la 99,9% din bacterii și previne reproducerea lor ulterioară. Celelalte părți ale epilatorului trebuie doar șterse cu o cârpă umedă după răcire. Puneți dispozitivul curat în carcasă și depozitați-l.

Baza de dezinfecție UV asigură curățenia igienică a aparatului

Libertate de mișcare datorită utilizării fără fir

Epilatorul IL5000 IPL vă oferă libertate maximă de mișcare. Îl puteți folosi chiar și fără cablu, lucru pe care îl veți aprecia mai ales atunci cand călătoriți. Cu o baterie complet încărcată, epilatorul vă va oferi până la 1350 de blițuri la cel mai scăzut nivel și până la 500 de blițuri la cel mai înalt nivel. Dacă se epuizează în timpul tratamentului, conectați-l la priză și puteți continua.

Libertate de mișcare datorită utilizării fără fir

2 moduri pentru epilare confortabila a intregului corp

Epilatorul IL5000 IPL este potrivit pentru îndepărtarea părului de pe întregul corp.  Puteți folosi două moduri. Modul Gliss este potrivit pentru tratarea zonelor mai mari, cum ar fi picioarele, mâinile, pieptul, spatele etc. Epilatorul emite flash-uri continue la rând, ceea ce permite un tratament mai rapid și mai fin. Modul Precision este potrivit pentru tratarea zonelor cele mai greu de atins și cele mai sensibile, cum ar fi fața, axilele, zona bikinilor etc. Dispozitivul emite impulsuri unice bazate pe apăsarea butonului pentru a elibera impulsul. În acest mod, vă recomandăm să folosiți atașamente magnetice suplimentare (față + bikini), cu ajutorul cărora puteți viza mai precis locul dorit.

2 moduri pentru epilare confortabila a intregului corp

Pentru cine este potrivit epilatorul IPL?

Îndepărtarea părului folosind un epilator IPL este cea mai eficientă pentru persoanele cu pielea deschisă la culoare și părul mai închis la culoare care conțin pigment închis la culoare și, prin urmare, îndepărtarea părului este mai eficientă. Cu cât părul este mai deschis și cu cât este mai închis tipul de piele, cu atât epilatorul IPL este mai puțin eficient.

Pentru cine este potrivit epilatorul IPL?

Cum se utilizează corect epilatorul IPL?

Pielea pe care urmează să o epilați trebuie să fie curată, uscată și bărbierită înainte de a utiliza epilatorul IPL. Alegeți unul dintre cele cinci niveluri de intensitate a luminii potrivite pentru tipul dvs. de piele – cu cât fototipul de piele este mai deschis, cu atât este mai mare nivelul de intensitate pe care îl alegeți (nivelurile de intensitate recomandate pentru fototipurile individuale sunt descrise mai detaliat în instrucțiuni - pagina 17). Apăsați zona de aplicare a epilatorului pe piele. Prin apăsarea butonului, dispozitivul emite un impuls luminos. Evitați eliberarea a mai mult de un puls pe aceeași parte a pielii în timpul unui tratament. În timpul epilării, este posibil să simțiți o ușoară senzație de căldură sau furnicături, dar în niciun caz nu ar trebui să fie dureroasă. Dacă simțiți durere, este necesar să reduceți intensitatea radiațiilor.

Cum se utilizează corect epilatorul IPL?

Senzor pentru protecția ochilor

Epilatorul IPL are un senzor de siguranță încorporat care împiedică trimiterea pulsului dacă îndreptați epilatorul în spațiul liber. Datorită acestui senzor, dispozitivul va funcționa corect doar atunci când suprafața de aplicare este în contact complet cu pielea. Prin urmare, utilizarea dispozitivului este sigură și nu există riscul de deteriorare a ochilor, deci nu este nevoie să folosiți ochelari de protecție speciali. În cazul tratamentelor faciale, vă recomandăm să închideți ochii în timpul blițului. Acest lucru va preveni strălucirea minoră comparabilă cu puterea blițului unei camere, care nu prezintă un risc pentru sănătate, dar poate fi neplăcută.

Senzor pentru protecția ochilor

Primele rezultate după numai 4 săptămâni de utilizare

Rezultatele epilării pot varia de la un utilizator la altul, în funcție de partea corpului tratată, de culoarea firelor de păr și de metoda de aplicare. Puteți observa rezultatele inițiale pe piele după doar 4 săptămâni de utilizare regulată. Dacă sunteți abia la început cu epilarea, vă recomandăm să efectuați primele 4 tratamente la 2 săptămâni distanță. Apoi repetă epilarea la fiecare 4 săptămâni până când obții rezultatul dorit.

Primele rezultate după numai 4 săptămâni de utilizare

Aplicație de mobil

Cu aplicația mobilă Concept IPL, obțineți consilierul personal care vă va ajuta să planificați procedurile individuale și să monitorizați progresul tratamentului. Vă va ajuta să alegeți nivelul adecvat de intensitate a pulsului în funcție de nuanța pielii și să monitorizați intervalele dintre procedurile individuale. Există și un ghid video clar în care vei învăța cum să folosești corect epilatorul pentru a obține rezultate eficiente și de lungă durată.

Aplicație de mobil

Nu așteptați vara

Dacă doriți să aveți o piele frumos netedă vara, începeți epilarea cu mult timp înainte. Pielea nu trebuie expusă la lumina soarelui cu cel puțin 4 săptămâni înainte și cu cel puțin 2 săptămâni după utilizarea epilatorului IPL. Protejați pielea de soare pe toată durata tratamentului. Expunerea la soare înseamnă a fi în lumina directă a soarelui fără protecție timp de aproximativ 15 minute sau a fi în lumina indirectă a soarelui fără protecție timp de 1 oră. Daca v-ați aplicat crema autobronzantă pe piele, așteptați pănă cănd efectul de bronzare al cremei a disparut complet. Epilatorul IPL poate fi folosit de bărbați și femei cu vârsta peste 18 ani.

Nu așteptați vara

Când să nu folosiți epilatorul IPL

Epilatorul IPL nu trebuie folosit pe părțile tatuate ale corpului, locuri cu machiaj permanent, pistrui, semne de naștere și alte semne întunecate. Acoperiți bine aceste zone înainte de utilizare. In acelasi timp, epilarea IPL nu este recomandată persoanelor cu pielea foarte sensibilă, cu afecțiuni ale pielii, cu incidența mare a venelor roșii, varice sau femeilor însărcinate și care alaptează. Dacă sunteți altfel bolnav sau pur și simplu nu sunteți sigur dacă epilarea cu IPL este potrivită pentru dvs., consultați un dermatolog sau medicul dvs. Aparatul nu este potrivit pentru îndepărtarea bărbilor masculine.

Când să nu folosiți epilatorul IPL

Specificații tehnice

 • Model: Concept IL5000 IPL epilator Perfect Skin Pro
 • Culoare: negru + taupe auriu
 • Tehnologie: IPL
 • Alimentare: rețea + baterie
 • Baterie: Li-Ion 2000 mAh
 • Timp de încărcare: 60 min.
 • Consum de energie: 36 W
 • Durata de viață a lămpii: 500.000 de impulsuri
 • Aria de aplicare: 3,3 cm² + accesorii 1,4 cm² și 2 cm²
 • Lungime de undă: epilare: 530-1200 nm
 • Frecvența pulsului: utilizare fără cablu: 1,46-3,4 s, utilizare cu cablu: 1,07-2,6 s
 • Intensitatea pulsului luminos: max. 4,5 J/cm²
 • Energia radiației optice: 4,3-14,8 J
 • Număr de impulsuri când bateria este complet încărcată (utilizare fără cablu): nivel 1 - 1350 impulsuri, nivel 2 - 1000 impulsuri, nivel 3 - 700 impulsuri, nivel 4 - 550 impulsuri, nivel 5 - 500 impulsuri
 • Dimensiuni: 16,7 x 6,3 x 4,1 cm (Îl x l x A)
 • Greutate: 298 g
 • Tensiune: 100-240 V ~, 50/60 Hz
 • Aplicația de mobil: Concept IPL pro Android a iOS

Conținut pachet

 • Concept IL5000 IPL 1x Concept IL5000 IPL
 • Adaptor de încărcare 1x Adaptor de încărcare
 • Set de 2 atașamente 1x Set de 2 atașamente
 • Geantă de depozitare 1x Geantă de depozitare
 • Manual de utilizare 1x Manual de utilizare

Întrebările dumneavoastră

Introduceți întrebarea

Deocamdată nu a fost introdusă nicio întrebare.

Recenzii produs

0%

0%

0 evaluare

 • 0× 100%
 • 0× 80%
 • 0× 60%
 • 0× 40%
 • 0× 20%

0 % de oameni recomandă produsul

Adăugare recenzia proprie

Adăugați recenzia proprie

Închideți

Scrieți aspectele pozitive și negative, fiecare punct pe un rând Nu completați dacă nu vă vine nicio idee.

Evaluare generală Număr de evaluări 100%: 74

Produsul a fost adăugat în coș

Închideți

În coș

Transport GRATUIT!

Produsul a fost adăugat pentru comparație

Zavřít

Comparați totul