Treceți la cuprins | Treceți la meniul principal | Treceți la căutare

Concept VR3110 2în1 RoboCross Laser 3Doid Concept VR3110 2în1 RoboCross Laser Concept VR3110 2în1 RoboCross Laser Concept VR3110 2în1 RoboCross Laser

Vânzarea terminată

reducere400,00 Lei

Aspirator robot Concept VR3110 2în1 RoboCross Laser

Acest produs nu se mai vinde.
Recomandăm să alegeți succesorul acestuia

Cod produs: 103665

Accesorii

Descrirea produsului

 • Aspiră și șterge cu mop
 • Rezistență extremă – până la 180 de minute
 • Navigare laser - LaserTec 2.0
 • Control prin telefon – prin aplicația Concept Home
 • BLDC motor cu putere de aspirare 3300 Pa
 • 3 moduri de curățare
 • Funcția împotriva impactului și împotriva căderii
 • Încărcare automată
 • Planificarea curățării

Prezentarea aspiratorului robot Concept VR3110 2in1 RoboCross Laser

Aspirator robot cu funcția de șters cu mop. Concept VR3110 2in1 RoboCross Laser îl puteți controla folosind aplicația Concept Home de pe telefonul dvs. mobil sau utilizând telecomanda. Alegeți unul dintre cele 3 moduri de curățare, programați un început  întârziat, urmăriți procesul de curățare, setați zone interzise și multe altele.

Prezentarea aspiratorului robot Concept VR3110 2in1 RoboCross Laser

Orientare perfectă

Aspiratorul robot VR3110 este echipat cu navigare avansată cu laser LaserTec 2.0, care vă scanează în detaliu casa și creează o hartă precisă pentru planificarea curățeniei. În consecință, robotul se orientează în spațiu cu o precizie maximă, nu traversează în mod repetat locurile deja curățate, reducând astfel timpul de curățare. Curăță perfect toate pardoselile și spațiile divizate. Datorită roților mari și a unui motor puternic, depășește pragurile ușilor și alte obstacole până la o înălțime de 1,8 cm. Când curățarea este completă, aceasta va reveni automat la stația de încărcare.

Orientare perfectă

Te va scăpa de virusuri și bacterii

Vrei să te simți cu adevărat în siguranță acasă? VR3110 este unul din gama de ajutoare care vă ajută să luptați împotriva virușilor și bacteriilor. Pur și simplu adăugați un dezinfectant adecvat în rezervorul de apă și porniți  robotul. Podelele dvs.  vor fi perfect curate și dezinfectate.

Te va scăpa de virusuri și bacterii

Aspiră și șterge

Robotul este echipat cu două rezervoare, datorită cărora se poate ocupa cu ușurință de curățarea uscată și umedă. Primul rezervor cu o capacitate de 600 ml este utilizat pentru curățarea clasică la uscat. Dacă utilizați un mod cu mop cu ștergere controlată electronic, puteți aspira și șterge în același timp. Veți realiza două curățări în timp record. Rezervor de ștergere este prevăzut cu o lavetă din microfibră, care adună murdăria și lustruiește podeaua în timpul curățării. Materialul poate fi îndepărtat și spălat cu ușurință în mașina de spălat.

Aspiră și șterge

Motor puternic și putere mare de aspirație

Aspiratorul este echipat cu un motor BLDC digital fără perii, care are o serie de avantaje. Este de înaltă performanță și comparativ cu motoarele convenționale, este mai silențios, mai fiabil, mai eficient din punct de vedere energetic și are o durată de viață mai lungă. În același timp, contribuie la puterea mare de aspirație a aspiratorului, care ajunge la 3300 Pa. Oferă 3 niveluri de performanță, care variază în funcție de modul de curățare pornit. Puterea de aspirare poate fi reglată manual și în funcție de necesitate și nivelul de murdărie.

Motor puternic și putere mare de aspirație

Baterie LG BYD

Aspiratorul este alimentat de baterii de înaltă calitate cu o capacitate înaltă  de 3200 mAh LG BYD, datorită cărora poate curăța până la 180 de minute cu o singură încărcare. Aceste baterii excelează în durata de viață lungă, performanțe ridicate, siguranță și un ciclu stabil. Datorită proprietăților lor excelente, sunt utilizate, de exemplu, în industria auto sau în depozitarea bateriilor pentru sisteme fotovoltaice. Când capacitatea bateriei scade sub 15%, robotul revine automat la stația de andocare.

Baterie LG BYD

Se adaptează casei dvs

Aspiratorul robotic VR3110 este echipat cu trei perii principale (CARPET, HARDFLOOR și PET) și două perii laterale. Periile principale pot fi schimbate în funcție de suprafața aspirată, periile laterale extind suprafața aspirării și astfel robotul va curăță perfect pe lângă pereți, mobilier, în colțurile camerei și în alte locuri greu accesibile. VR3110 este un robot inteligent, care se adaptează întregii case.

Se adaptează casei dvs

Perie Carpet

Este o perie spirală, care constă dintr-o combinație de peri și lame de cauciuc. Este potrivit pentru toate tipurile de pardoseli, inclusiv covoare.

Perie Carpet

Perie HardFloor

Această perie este ideală mai ales pentru podelele dure. Datorită suprafeței moi cu fibre speciale, poate capta până la 3x mai multă murdărie, inclusiv particule în miniatură. Cu această perie veți obține o curățare eficientă și, în același timp, blândă, fără podelele zgâriate.

Perie HardFloor

Perie Pet

Această perie spirală echipată cu lamele de cauciuc va fi binevenită în special de gospodăriile cu animale de companie cu blană. Poate capta chiar și cel mai fin praf, păr de animale sau păr căzut fără să-l înfășoare.

Perie Pet

CARPET turbo

Puteți utiliza funcția Carpet turbo dacă aveți o perie de covor instalată în robotul dvs. Este activat când aspiratorul se urcă pe  covor. Crește automat puterea de aspirație la maxim pentru a asigura o curățare cu adevărat eficientă. După întoarcerea pe podelele dure, revine la puterea sa inițială.

CARPET turbo

TOF senzor – orientare perfectă

Robotul este echipat cu un senzor special care asigură o orientare perfectă de-a lungul pereților. În același timp, protejează aspiratorul și mobilierul de daune, deoarece în timpul lucrului robotul menține o distanță ușoară de toate obstacolele, astfel încât nu există impacturi. Acest senzor este de asemenea folosit pentru a detecta sticlă și pereți negri, astfel încât robotul poat curăța și de-a lungul acestor zone.

TOF senzor – orientare perfectă

Control

Robotul poate fi controlat prin aplicația Concept Robot, care este disponibilă gratuit pentru iOS și Android. Cu ajutorul aplicației, puteți programa curățarea oricând și de oriunde și, în același timp, monitorizați în timp real cât a curățat și unde se află. Chiar dacă nu sunteți acasă, veți avea întotdeauna curățenia sub control. Și dacă nu sunteți fan al aplicațiilor sau nu aveți un telefon inteligent, îl puteți controla complet cu ajutorul telecomenzii.

Control

ROOMPLAN

Funcția inteligentă ROOMPLAN vă programează curățarea până la ultimele detalii. Utilizând aplicația, puteți seta programul de curățare exact, modul de curățare și nivelul de putere de aspirație pentru fiecare cameră sau zonă marcată. Nu trebuie să vă mai faceți griji pentru altceva. Robotul pornește automat la ora setată, începe curățarea și revine la stația de încărcare când a terminat.

ROOMPLAN

Total Surface

Datorită funcției de reluare automată de curățare Total Surface, nu trebuie să vă faceți griji că aspiratorul nu va putea curăța suprafețe mai mari. Dacă se descarcă în timpul curățării, va căuta automat o stație de încărcare unde va aștepta până când este complet încărcat. Apoi revine automat la curățare și continuă acolo unde s-a oprit.

Total Surface

Curățare completă automată

Acest mod este utilizat pentru curățarea întregii case.  Robotul caută și generează o hartă, care este apoi împărțită în zone mai mici. Una câte una, zonele individuale sunt apoi aspirate complet de-a lungul pereților și apoi spațiile rămase sunt curățate în linii. Când curățarea este terminată, aceasta va reveni automat la stația de încărcare.

Curățare completă automată

Curățarea zonelor

Principalul avantaj al modului de curățare a zonelor este că robotul nu va curăța întreaga casă, ci doar acolo unde chiar ai nevoie. Puteți utiliza aplicația pentru a defini și numi până la 15 zone, inclusiv zone restricționate. În zona selectată, robotul va curăță la fel ca în timpul curățării automate adică va aspira de-a lungul pereților și apoi curăță spațiile rămase în linii. Marele avantaj al modului de zonă este posibilitatea marcării zonelor interzise în care robotul nu va curăța. Îl vei aprecia, de exemplu, în timpul ștergerii, când nu vreți ca robotul să urce pe covoarele tale. Pentru a crește eficiența de curățare, puteți utiliza funcții suplimentare: DOUBLE, în care robotul repetă curățarea în linii de-a lungul zonei sale inițiale și TURBO, care mărește puterea de aspirație la cel mai înalt grad, după finalizarea curățării normale.

Curățarea zonelor

Curățarea locală

Modul local este utilizat pentru curățarea suprafețelor mai mici. Puteți să-l porniți direct de pe corpul aspiratorului, când robotul efectuează o curățare medie în zona de 2 x 2 m, cu centrul în poziția sa de pornire la puterea de aspirație medie. Pentru a realiza o curățare mai detaliată, puteți utiliza aplicația pentru a specifica un punct de pe hartă și pentru a activa curățarea în modul TURBO. Robotul se deplasează automat în locația desemnată, pe care îl determină ca centru și efectuează curățare dublă, cu o ieșire maximă în zona de 1,5 x 1,5 m.

Curățarea locală

Modul silențios

Dacă nu doriți ca robotul să vă deranjeze în timp ce vizionați emisiunea preferată, activați modul silențios, care dezactivează toate notificările vocale. Când este activat modul silențios, robotul nu va efectua curățarea programată.

Modul silențios

TripleAirClean

Aspiratorul robotic VR3110 este echipat cu sistemul avansat de filtrare TripleAirClean. Este o filtrare în trei etape cu un filtru HEPA 13, care poate elimina din aer până la 99,9% din particule și alți poluanți, inclusiv bacterii și viruși. Astfel, veți obține un mediu maxim curat, care va fi apreciat în special de către persoanele care suferă de alergii și familiile cu copii mici.

TripleAirClean

Specificații tehnice

 • Model: Concept VR3110 2in1 RoboCross Laser
 • Culoare: Gri
 • Baterie: Li-ion 3200 mAh
 • Nivelul de zgomot: 60 - 70 dB
 • Înălțime: 10 cm
 • Diametru: 35 cm
 • Timpul de operare: până la 180 min
 • Durata de incărcare: 240 min
 • Putere de aspirare: 3300 Pa
 • Funcţia mop: Da
 • Rezervor pentru apă: Da
 • Capacitate rezervor apă: 100 ml
 • Filtrare: triplu HEPA filtru
 • Tipurile de suprafețe pe care se poate utiliza: Suprafețe dure (parchet laminat, gresie, linoleum), covoare cu fir scurt
 • Telecomandă: Da
 • Alimentarea telecomenzii: 2x 1,5 V baterie AAA (neincluse în pachet)
 • Programare: Da
 • Funcţia zidului virtual: Da
 • Wi-Fi: Da
 • Comandă prin telefon: Da
 • Denumirea aplicației: Concept Home - Android / iOS

Conținut pachet

 • Concept VR3110 2in1 RoboCross Laser 1x Concept VR3110 2in1 RoboCross Laser
 • Baterie Li-ion 3200 mAh 1x Baterie Li-ion 3200 mAh
 • Bază de încărcare 1x Bază de încărcare
 • Adaptor de alimentare 1x Adaptor de alimentare
 • Telecomandă 1x Telecomandă
 • Recipient pentru apă cu mop textil 1x Recipient pentru apă cu mop textil
 • Perie principală Carpet 1x Perie principală Carpet
 • Perie principală Hardfloor 1x Perie principală Hardfloor
 • Perie principală PET 1x Perie principală PET
 • Filtru HEPA 3x Filtru HEPA
 • Filtru de spumă 1x Filtru de spumă
 • Perie de curățare 1x Perie de curățare
 • Manual de utilizare 1x Manual de utilizare

Întrebările dumneavoastră

Introduceți întrebarea

 • Victor Paun 1. 10. 2021

  Bună ziua,
  Acest model de robot poate funcționa și pe suprafețe de culoare închisă (ex maro inchis)?

  • Francisc Specialist 4. 10. 2021

   Buna ziua,

   acest robot are capacitatea de a merge pe suprafete inchise.


   Cu stima,

   robotworld.ro

 • Alexandru George 10. 3. 2021

  Concept VR 3110

  Bună ziua,:
  -este mai performant decât S6maxv
  -are probleme cu obiectele de culoarea neagră,sau chiar senzorul tof este foarte ok?
  -poate recunoaște mai multe etaje?
  -pe care-l recomandați din gama Concept pentru o casă cu două nivele?

  • Francisc Specialist 10. 3. 2021

   Buna ziua,

   Concept VR3110 2in1 este mai performant decat S6 MaxV, insa nu poate salva doua harti pe doua niveluri diferite. Senzorul TOF asigură o orientare perfectă de-a lungul pereților, respectiv suprafetelor negre. Din pacate nici unul dintre modele Concept nu pot salva doua harti pe doua niveluri diferite.

    

   Cu stima

   robotworld.ro

Recenzii produs

0%

0%

0 evaluare

 • 0× 100%
 • 0× 80%
 • 0× 60%
 • 0× 40%
 • 0× 20%

0 % de oameni recomandă produsul

Adăugare recenzia proprie

Adăugați recenzia proprie

Închideți

Scrieți aspectele pozitive și negative, fiecare punct pe un rând Nu completați dacă nu vă vine nicio idee.

Evaluare generală Număr de evaluări 100%: 74

Produsul a fost adăugat în coș

Închideți

În coș

Transport GRATUIT!

Produsul a fost adăugat pentru comparație

Zavřít

Comparați totul